Συνολικα 79 αιτησεις υποψηφιων Διευθυντων στη Ροδοπη

Για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Συνολικά 79 αιτήσεις από υποψήφιους Διευθυντές κατατέθηκαν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας.

Από αυτούς οι 38 υπέβαλλαν αίτηση για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ενώ οι 41 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Η έκδοση των προσωρινών πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων έγινε στις οικείες ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, με περιθώριο ένα τριήμερο για να κατατεθούν τυχόν ενστάσεις. Οι οριστικοί πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων θα αναρτηθούν στις 27 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί πως στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση όλοι οι υποψήφιοι έγιναν δεκτοί, ενώ στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κόπηκε μόλις ένας υποψήφιος, με 40 να γίνονται δεκτοί.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει, για όλους τους συμμετέχοντες, η προετοιμασία έκδοσης των προσωρινών πινάκων μοριοδότησης, με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας να λέει πως μέσα στο Μάρτη θα γίνει η έναρξη των συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών, ενώ μέχρι τέλος του Μάρτη  θα γίνει η ανακοίνωση της τελικής οριστικής μοριοδότησης και η τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.