Συνεχιζεται η υποβολη αιτησεων στα Πειραματικα Σχολεια για το ετος 2023-2024

Έως τις 27 Μαρτίου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις

Από τη Διεύθυνση του 5ου Πειραματικού Γυμνασίου Κομοτηνής, ενημερώνονται οι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στο Σχολείο ότι:

  • Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α΄ Γυμνασίου για το έτος 2023-2024, έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή τους στην κλήρωση για την εισαγωγή στο 5ο Πειραματικό Γυμνάσιο έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 μ.μ..
  • Θα βρείτε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις ΕΔΩ και ασφαλώς στο ιστολόγιο του σχολείου ΕΔΩ
  • Γενικά, η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023.

Επισημαίνεται ότι αν κάποιοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την συμμετοχή του τέκνου τους στην κλήρωση για την Α΄ Γυμνασίου, μπορούν να έρθουν στο 5ο Πειραματικό Γυμνάσιο από τις 08:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. για διευκρινίσεις και ενδεχομένως βοήθεια στην υποβολή της αίτησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.