Ξεκινουν την λειτουργια τους τα εμβολιαστικα κεντρα σε τεσσερις πολεις – εδρες του ΔΠΘ

Οι ώρες και οι τόποι της λειτουργίας τους

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου τα διά ζώσης μαθήματα το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Θράκης, έχοντας λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και πρωτόκολλα για την ασφάλεια των φοιτητών, του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου «ενόψει της επιστροφής στη διά ζώσης διδασκαλία θεωρούμε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί ισχυρό όπλο προστασίας που υψώνει το τείχος ανοσίας εντός και εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας». Για τον λόγο αυτό, απευθύνουν πρόσκληση προς όλους τους ανεμβολίαστους φοιτητές «να επιλέξουν τον δρόμο της ασφάλειας για τους ίδιους, τις οικογένειές τους, την πανεπιστημιακή κοινότητα του Δ.Π.Θ. και το κοινωνικό σύνολο και να εμβολιαστούν άμεσα, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης».

Προκειμένου να διευκολύνουν τους ανεμβολίαστους φοιτητές να ολοκληρώσουν το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα και έτσι διασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 7-10-2021 και την Παρασκευή 8-10-2021 και ώρες 12.00-14.00 και από Τρίτη 12-10-2021 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 12.00-14.00 τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα στους παρακάτω χώρους:

  • Ξάνθη: Αναγνωστήριο Βιβλιοθήκης της Πολυτεχνικής Σχολής
  • Κομοτηνή: Κυλικείο, στο κτιριακό συγκρότημα της Παλιάς Νομικής
  • Αλεξανδρούπολη: Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
  • Ορεστιάδα: Κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.