Τους πρωτοετεις του υποδεχτηκε το Τμημα Κοινωνικης Πολιτικης Κομοτηνης

Μεγάλη η προσέλευση των φοιτητών στην εκδήλωση που διοργανώνει εδώ και πέντε χρόνια το Τμήμα

Τους πρωτοετείς του υποδέχτηκε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, δίνοντας τους τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τους πρώτους μήνες της νέας τους φοιτητικής ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καθηγητές του Τμήματος, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Μαργαρίτα Γασπαρινάτου, Νικόλαος Κουλούρης, Στέφανος Παπαναστασίου, Μαρία Πεμπετζόγλου, Χρύσανθος Τάσσης, Θεοδόσης Συκάς και Σοφία Αδάμ εξ αποστάσεως, παρουσίασαν το Τμήμα, και μια σειρά από δράσεις που πραγματοποιεί τόσο το ίδιο όσο και το ΔΠΘ γενικότερα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής κ. Αλέξης Ιωαννίδης, οι τελετές υποδοχής για το Τμήμα λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο από τότε που ιδρύθηκε στην τωρινή μορφή του, εδώ και πέντε χρόνια.

Μέσα από την ενημέρωση, περιέγραψαν πώς δουλεύει το Τμήμα, τι πρέπει να ξέρουν για να περάσουν χωρίς προβλήματα το πρώτο εξάμηνο, συζήτησαν για όλες τις δυνατότητες που έχουν στο Τμήμα αλλά και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, για την πρακτική άσκηση και τη λήψη της παιδαγωγικής επάρκειας που παρέχει το Τμήμα, αλλά και κάποια βασικά πράγματα για την πόλη για να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα προσαρμογής.

Η εμπειρία που έχουν μέχρι τώρα, τόνισε, είναι πως οι τελετές υποδοχής έχουν βοηθήσει σημαντικά τους φοιτητές τους, για αυτό άλλωστε και συνέχισαν, και θα συνεχίσουν, να τις πραγματοποιούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.