Τους κρυμμενους θησαυρους της Κομοτηνης ανακαλυψαν οι πρωτοετεις του ΤΕΦΑΑ

Σε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της υποδοχής τους

Την πόλη που θα αποτελέσει το σπίτι τους για τα επόμενα 4 χρόνια, από τα αξιοθέατα μέχρι τις γειτονιές τους, γνώρισαν διαδραστικά οι πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, μέσα από ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών, που διοργάνωσαν οι συνάδερφοί τους της ειδικότητας «Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή» του 3ου και 4ου έτους σπουδών μαζί με τους καθηγητές τους, Γιώργο Κώστα, Γεωργία Υφαντίδου και Ράνια Ματσούκα.

Έτσι οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, όπου χωρίστηκαν σε ομάδες, και ξεκίνησαν την διαδρομή τους μέσα στην πόλη, σε διάφορα σημεία, τόσο ιστορικού ενδιαφέροντος, όσο και μέρη της καθημερινότητας της πόλης και των φοιτητών.

Όπως τόνισε η κ. Ματσούκα, πρόκειται για μια εκδήλωση γνωριμίας όχι μόνο με τα μνημεία της πόλης, αλλά και μερικές προτάσεις για την εμπειρία που θα έχουν στην Κομοτηνή.

Έτσι οι φοιτητές της ειδικότητας έδειξαν βασικά σημεία της πόλης, ώστε να μπορέσουν να τους εξοικειώσουν με την πόλη, με ένα πιο διαδραστικό τρόπο.

Ελπίζουν δε πως αυτοί που συμμετείχαν θα μεταδώσουν τις προτάσεις και στους συμφοιτητές τους, στο επόμενο διάστημα που θα μαθαίνουν την πόλη.

Ανάμεσα στα σημεία που επισκέφτηκαν ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός Κοίμησης της Θεοτόκου, τα τενεκετζίδικα, η Τσανάκλειος, το Ιμαρέτ, το ρολόι της πόλης, αλλά και το Βυζαντινό τείχος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.