Το πρωτο διοικητικο συμβουλιο του Συλλογου Αποφοιτων ΔΠΘ ειναι γεγονος

Απευθύνει κάλεσμα προ όλους τους αποφοίτους να ενταχθούν στις τάξεις του

Σε σώμα συγκροτήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Αποφοίτων Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΣΑΔΠΘ). Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση το διοικητικό συμβούλιο απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της περιοχής μας να ενταχθούν στις τάξεις του, εκφράζοντας την ελπίδα «να σταθούμε αντάξιοι των ευθυνών που καλούμαστε να αναλάβουμε».

Αναλυτικά το μήνυμα του πρώτου διοικητικού συμβουλίου είναι το εξής:

«Ο νεοσύστατος Σύλλογος Αποφοίτων Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Σ.Α.Δ.Π.Θ.)- Alumni DUTh  (σ.σ. Το λατινικό ουσιαστικό “alumnus-i” χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τους απόφοιτους ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος) είναι γεγονός! Απόφοιτοι από διάφορα τμήματα του Δημοκριτείου κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην πρώτη συνεδρίαση η οποία διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου και μέσα από αυτήν αναδείχθηκε το νέο προεδρείο. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια της αμφίδρομης σχέσης του Δ.Π.Θ. και των αποφοίτων του, η ομαλή πρόσβαση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας μέσω της επιστημονικής, επαγγελματικής  άλλα και κοινωνικής συνεργασίας! Με γνώμονα την συσπείρωση και γιγάντωση του συλλόγου μέσω εκδηλώσεων και δράσεων για τη διαφύλαξη της πανεπιστημιακής πολιτιστικής κληρονομιάς, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  καλεί όλες τις γενιές  του ιστορικού αυτού πανεπιστημίου να γίνουν μέλη της μεγάλης του οικογένειας και αρωγοί στην προσπάθεια μας για την διεύρυνση του δικτύου αποφοίτων της!

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον Σύλλογο και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook: Σύλλογος Αποφοίτων Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Σ.Α.Δ.Π.Θ.), Instagram: alumniduth). Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου απαρτίζεται από τους Ι. Μυταυτσή (πρόεδρο), Λ. Νεδέλκο (αντιπρόεδρο), Σ. Αλεξιάδη (γενικό γραμματέα), Χ. Καρανικόλα (ταμία), Ν. Μήτσα (ταμία Β’), Αι. Μανανά και Μ. Αραμπατζάκη (εκπρόσωποι τύπου), Α. Καφάση (μέλος) και Φ. Φιλιππίδη (μέλος). Ως νέο διοικητικό συμβούλιο ευελπιστούμε να σταθούμε αντάξιοι των ευθυνών που καλούμαστε να αναλάβουμε. Μείνετε συντονισμένοι, όμορφα πράγματα έρχονται σύντομα!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.