Τελετη αναγορευσης στο Τμημα Κοινωνικης Εργασιας του ΔΠΘ

Επίτιμος Καθηγητής αναγορεύεται ο Στυλιανός Περράκης

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του πρώην Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, στην Κομοτηνή (Παλιά Νομική, Παν. Τσαλδάρη 1), η τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Στυλιανού Περράκη σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δ.Π.Θ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης έχει ως εξής:

19.00 Προσέλευση του τιμώμενου, των Πρυτανικών Αρχών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, του Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών και του Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

19.15 Έναρξη Τελετής.

Προσφώνηση του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Φωτίου Μάρη.

Προσφώνηση του Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, Καθηγήτριας κ. Γεωργίου Σαραφόπουλου.

Προσφώνηση του Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωϊδη.

19.30 Έπαινος του τιμώμενου Καθηγητή, κ. Στυλιανού Περράκη, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας κ.Σωτήριο Σέρμπο.

19.45 Ανάγνωση του ψηφίσματος και της έγκρισης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωίδη.

19.50 Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο της Σχολής από τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Φώτιο Μάρη.

Επίδοση των μεμβρανών από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωίδη.

20.00 Ομιλία του τιμώμενου Καθηγητή, κ.Στυλιανού Περράκη με θέμα «Η Αξιοπρέπεια ως ηθικό και δικαιικό πρόταγμα: Από τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στα Δικαιώματα των Ευάλωτων Προσώπων και ο ρόλος της Διεθνούς Δικαιοταξίας».

Η εκδήλωση της αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ.Στυλιανού Περράκη σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δ.Π.Θ. είναι ανοικτή για το κοινό.

Το πέρας της προσέλευσης ορίζεται στις 18:50.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.