Συνεχιζει την αιμοδοσια η Νομικη Κομοτηνης

Στο αίθριο της σχολής έγινε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φοιτητών Νομικής

Αιμοδοσία διοργάνωσε , σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 μέχρι και τη 13:30 ο Σύλλογος Φοιτητών Νομικής ΔΠΘ «Κώστας Βάρναλης».

Η προσέλευση ξεκίνησε από νωρίς, ξεπερνώντας τους 20 φοιτητές που είχαν ήδη δηλώσει, μέσω ηλεκτρονικής αίτησης ότι θα συμμετάσχουν.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Κόκκαλης, ο Σύλλογος έχει παράδοση στην αιμοδοσία, που αποτελούσε θεσμό στο Τμήμα και πριν την πανδημία, αλλά συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια αυτής με φοιτητές να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο.

Με την χαλάρωση των μέτρων, αλλά τις ανάγκες για αίμα να παραμένουν μεγάλες, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ξανά την αιμοδοσία εντός του Τμήματος, θέλοντας να αναδείξουν στους συμφοιτητές τους την ανάγκη και την αξία της προσφοράς.

«Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας χρειαστεί, για αυτό το κάναμε στη Νομική και σε ανοιχτό χώρο για να δώσουμε σε όλους τους φοιτητές να δώσουν αίμα» σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η συμμετοχή θα είναι σημαντική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.