Συγκεντρωση ανθρωπιστικης βοηθειας για τους σεισμοπληκτους απο τον Συλλογο Φοιτητων Πολιτικης Επιστημης του ΔΠΘ «Μελινα Μερκουρη»

Κάλεσμα σε όλη τη φοιτητική κοινότητα να συνδράμει την προσπάθεια

Την απόφαση να συνδράμει στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία έλαβε ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ «Μελίνα Μερκούρη», καλώντας όλη τη φοιτητική κοινότητα να υποστηρίξει την προσπάθεια.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος Φοιτητών επισημαίνει:

«Μετά τον πρωτοφανή σεισμό, που σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή των συνόρων Τουρκίας και Συρίας η θλίψη είναι μεγάλη και η λύπη ακόμα μεγαλύτερη. Ο χαμός των ανθρώπινων ζωών μέρα με την μέρα αυξάνεται και οι συνάνθρωποί μας έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια, τον χαμό και την οδύνη.

Ως νέα άτομα, με ενσυναίσθηση και λογική, εμείς οι φοιτητές οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους γείτονές μας συνδράμοντας καθένας με το ελάχιστο, το οποίο δύναται να προσφέρει. Έτσι, σας καλούμε για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, επιδέσμους, βρεφικές πάνες, βρεφικές κρέμες, σκούφους, γάντια, ζεστά ρούχα, κουβέρτες, κονσέρβες και οποιοδήποτε άλλο είδος κρίνεται απαραίτητο για την επείγουσα κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί και συνεχώς εξελίσσεται.

Ο Σύλλογος Φοιτητών για μεγαλύτερη ευελιξία και κινητικότητα συμβάλλει στη δράση της Περιφέρειας, που έχει ήδη ξεκινήσει την συλλογή από τις 7 Φεβρουαρίου και συγκεντρώνει τα είδη στην έδρα της ΠΕ Ροδόπης (π. Νομαρχία, Λ. Δημοκρατίας 1), διαγώνια του σπαθιού στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής.

Καλούμε, λοιπόν, το σύνολο της φοιτητικής κοινότητας να υποστηρίξει τη δράση και να συνδράμει μαζί μας, προκειμένου να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη των πληγέντων συνανθρώπων μας από τον σεισμό».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.