Στους τελικους του Παγκοσμιου Διαγωνισμου Διαπραγματευσεων, ομαδα φοιτητων του ΔΠΘ

Για την Ολλανδία ετοιμάζονται οι Καλυψώ Φυρογένη, Λουκία Χατζημιχαήλ και ΜουρατάιΔημοντινέα μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Τριαλώνη

Η ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είναι μια από τις 14 φιναλίστ του The NegotiationChallenge για το έτος 2024 και σε λιγότερο από έναν μήνα θα ταξιδέψει στο Πανεπιστήμιο του Twente στην Ολλανδία για τον μεγάλο τελικό.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι η ομάδα της Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έλαβε την δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ANT). Φέτος, θα αγωνιστεί για μία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούμενη από τους φοιτητές της Νομικής  Καλυψώ Φυρογένη, Λουκία Χατζημιχαήλ και ΜουρατάιΔημοντινέα.

Ο TNC θα διοργανωθεί στην Ολλανδία στις 5 και 6 Απριλίου και οι συμμετέχοντες από την Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα χρειαστεί να διαπραγματευθούν με φοιτητές διακεκριμένων πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το ColumbiaUniversity, το LUISSUniversity, το UniversitätLeipzigκλπ.

Στο πλευρό τους βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής τους Γιώργος Τριαλώνης ο οποίος συνδράμει στην προετοιμασία της ομάδας κατά τους προκριματικούς γύρους αλλά και τον μεγάλο τελικό στην Ολλανδία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.