Στον Νικο Γλυκο το φετινο Βραβειο Εξαιρετης Πανεπιστημιακης Διδασκαλιας του ΔΠΘ

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Επιλογής

Απονομή του Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Στον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής κ.Νικόλαο Γλυκό, αναμένεται να απονεμηθεί το φετινό Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας του ΔΠΘ με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Επιλογής.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση ο κ.Γλυκός υπηρετεί στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής 20 χρόνια στην διάρκεια των οποίων σταθερά διακρίνεται τόσο για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία του που αποτυπώνεται στην αξιολόγησή του από τους/τις προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής όσο και για άλλες πολυσχιδείς ακαδημαϊκές δράσεις, με τις οποίες τους/τις καθοδηγεί και εμπνέει.

Επιπλέον, τονίζεται, διακρίνεται για το ακαδημαϊκό του ήθος και τη προσήλωσή του στο ρόλο του ακαδημαϊκού δασκάλου «αποτελώντας πρότυπο όχι μόνο για τους/τις φοιτητές/τριές του, αλλά και για τους/τις διδάσκοντες/ουσες του Πανεπιστημίου μας».

Η απόφαση της Επιτροπής εγκρίθηκε στην αρ. 100/21-12-2023 συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΔΠΘ, ενώ η απονομή θα γίνει σε ειδική τελετή, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου του 2024.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.