Στις εγκαταστασεις της Sunlight Group στην Ξανθη ο Πρυτανης του ΔΠΘ, Φωτης Μαρης

Συζητήθηκαν συνεργασίες μεταξύ της εταιρείας και του πανεπιστημίου

Τις εγκαταστάσεις της Sunlight Group στο Ν. Όλβιο Ξάνθης, επισκέφτηκε ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθ. Φώτιος Μάρης συνοδευόμενος από το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΔΠΘ, Καθ. Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας Καθ. Γεώργιο Μπρούφα.

Κατά την συνάντηση με τα στελέχη της Sunlight Group, αναλύθηκαν θέματα και τέθηκαν άξονες για το πλαίσιο συνεργασίας που αφορά  στην πρακτική άσκηση των φοιτητών του ΔΠΘ και στην απόκτηση βιομηχανικών διδακτορικών, στη συνεργασία για δράσεις ανοιχτής καινοτομίας καθώς και στην υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο του Ερευνητικού Κέντρου Αριστείας.

Στην συνάντηση από την Sunlight Group παρευρέθηκαν οι κ.κ.:Νίκος Τσιουβάρας, CTO, Κωνσταντίνος Πασπάλας, Manufacturing Executive Director, Δημήτρης Μπόλλας, R&D Lead Acid & Production Director, Ευγένιος Βλαχογιάννης, Global Lean Manufacturing & Lithium Batteries Assembly Director, Σταμάτης Ασημής, Head of Industrial Products  Development and Application Engineer, Σωτήρης Αθανασίου, Research Manager, R&D Lithium Department, Νίκος Καστανάς, Plants HR Senior Manager, Σπύρος Νάκος, Community Relations & Sustainability Manager

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.