Στη Δραμα κλιμακιο του ΔΠΘ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δράμας

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος δέχτηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο γραφείο του  τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Μάρη Φώτιο σε μια συνάντηση με αφορμή την ενσωμάτωση των Τμημάτων της Δράμας στο Δ.Π.Θ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν κυρίως με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα του ΔΠΘ της Δράμας, το Τμήμα Δασολογίας και το Τμήμα Οινολογίας, τη στελέχωση του προσωπικού, την εισαγωγή των φοιτητών σε αυτά, τις προβληματικές κτιριακές υποδομές, την έλλειψη Φοιτητικής Εστίας , τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι από πλευράς Δήμου θα υπάρξει κάθε δυνατή στήριξη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία και η ανάδειξη των δυο Τμημάτων και θα αναζητηθεί τρόπος για την πιθανή λειτουργία και νέων.

Τον κ. Μάρη συνόδευαν ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων κ. Βασίλειος Γούργουλης, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας κ. Γεώργιος Μπρούφας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, κ. Γαλατσίδας Σπυρίδων, η κ. Μιχαλοπούλου Μαρία, Μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Europe Direct ΑΜΘ καθώς και ο κ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος και ο κ. Σπύρος Μάμαλης, Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας, ενώ παρέστη και ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.