«Pilates σε ατομα με νευρολογικες παθησεις»

Υλοποίηση εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος από το ΚΕΔΙΒIΜ του ΔΠΘ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του ΔΠΘ διοργανώνει το εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «PILATES ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ» από 26/05/2025 έως 30/06/2025.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση γυμναστών στην εφαρμογή της μεθόδου Pilates σε άτομα με νευρολογικές παθήσεις με στόχο τη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασκουμένων.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με τη μέθοδο της μεικτής εκπαίδευσης (διά ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε αποφοίτους ΤΕΦΑΑ και φοιτητές επί πτυχίω ΤΕΦΑΑ.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση το πρόγραμμα παρέχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ, συνολικής διάρκειας 48 ωρών, που αντιστοιχούν σε 2 πιστωτικές μονάδες ects.

Info

Υποβολή αιτήσεων: Έως 15/05/2025

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.