Πανω απο 230 νεοι μηχανικοι εκμεταλλευτηκαν την «Ημερα Καριερας» στο Τμημα Πολιτικων Μηχανικων του ΔΠΘ

Συμμετείχαν 16 κορυφαίες εταιρείες του χώρου

Με εξαιρετική επιτυχία και μοναδική δυναμική ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», που διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου 2023, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης-Κιμμερίων. Στόχος; Να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των νέων μηχανικών και κορυφαίων εταιριών και βιομηχανιών.

Πάνω από 230 νέοιμηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν αυτή την χρυσή ευκαιρία, συνομιλώντας από κοντά με εκπροσώπους από 16 κορυφαίες εταιρίες, που έδειξαν την ανθεκτικότητα και την δέσμευσή τους, παρά τις δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω ομίχλης στην περιοχή.

Η αλληλεπίδραση ήτανέντονη και η ανταλλαγή ιδεών πυρετώδης! Οι νέοι μηχανικοί έδειξαν το πάθος τους, κάνοντας ερωτήσεις,καταθέτοντας τα βιογραφικά τους και διεκδικώντας τη θέση τους στον επαγγελματικό κόσμο.

Η οργανωτική επιτροπήτηςεκδήλωσης εκφράζει ένα θερμό «Ευχαριστώ» σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν, με ειδικήμνεία στις Πλαστικά Θράκης, KEBEΚοθάλη, ADConstructions, Hellenic Τrain, Mytilinaios, GeosystemsHellas, Γεωγνώση Α.Ε., TreeCompany, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, MANAGEMENTFORCEGroup, ΠΕΝΕΛΗΣ Α.Ε. Συμβούλων και Μελετών, AirEnergy.

Ευχαριστεί θερμάεπίσης όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ζωντανής και σημαντικής εκδήλωσης. «Ησυμβολή σας ήταν καθοριστική για να ζήσουμε όλοι μια αξέχαστη ημέρα!» τονίζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.