Ορκωμοσια στο Τμημα Ιστοριας και Εθνολογιας

Συνολικά 55 νέοι πτυχιούχοι ορκίστηκαν στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή

Πενήντα πέντε νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας έδωσαν, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου τον νενομισμένο όρκο παραλαμβάνοντας τα πτυχία τους στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Παλαιάς Νομικής.

Τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα Ευαγγελία Πέρδου, ενώ τα πτυχία έδωσαν στους νέους απόφοιτους η Αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γεώργιος Τσιγάρας και καθηγητές του Τμήματος.

Κάθε απόφοιτος του τμήματος, τόνισε η κ. Μιχαλοπούλου, μπορεί να ακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή. Για αυτό και η προσπάθεια του Πανεπιστημίου, στο πρόσωπο κάθε καθηγητή, είναι να αποκτήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εφόδια για να φτιάξουν την επόμενη μέρα όπως αυτοί πιστεύουν για να προσφέρουν στην κοινωνία, στον εαυτό τους και μέσα από αυτό στους ανθρώπους γύρω τους.

Για αυτό τους συνεχάρη για την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων, και να χρησιμοποιήσουν κάθε δύναμη, όνειρο και στόχο που έχουν, για να φτιάξουν τον επόμενο κύκλο της ζωής τους πιο επιτυχημένο και με αυτά που επιθυμούν.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιγάρας ζήτησε από τους απόφοιτους που δεν είναι από τη Θράκη να μην την ξεχάσουν, να μην ξεχάσουν την Κομοτηνή, και να συνεχίσουν να έρχονται σε αυτή όσο μπορούν.

Μετέφερε δε την χαρά του, αλλά και τη χαρά των συναδέρφων του, γιατί μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, σε αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες μέσα στην πανδημία, έφτασαν στην αποφοίτηση, και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε ότι αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.