Ορκωμοσια για 92 αποφοιτους του Τμηματος Κοινωνικης Εργασιας Κομοτηνης

Φίλοι και συγγενείς γέμισαν το θερινό ΔΗΠΕΘΕ για να επευφημήσουν τους νέους επιστήμονες

Συνολικά 92 απόφοιτοι του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Κομοτηνής, ορκίστηκαν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο χώρο του θερινού ΔΗΠΕΘΕ, με φίλους και συγγενείς να γεμίζουν τα καθίσματα του θεάτρου για να χειροκροτήσουν τους νέους απόφοιτους.

Τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα κ. Αικατερίνη Γιαλαμά, που έλαβε το πτυχίο της με βαθμό 9,41.

Απευθυνόμενη στους νεοορκισθέντες η Κοσμήτορας της Σχολής κ. Σεβαστή Χατζηφωτίου, μετέφερε τη συγκίνηση όλων των μελών του Τμήματος για αυτή την ημέρα, αποχαιρετώντας τους πρώτους πτυχιούχους που εισήχθηκαν στο καινούριο Τμήμα κοινωνικής Εργασίας μετά την κατάτμηση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης.

Μετέφερε δε και τη συγκίνησή της γιατί απευθύνεται στους φοιτητές και τους γονείς τους για πρώτη φορά ως νεοεκλεγείσα Κοσμητόρισσα της Σχολής.

Τόνισε πως είναι μια μεγάλη μέρα, που ξεκινούν την υπόλοιπη ακαδημαϊκή, επαγγελματική και προσωπική τους σταδιοδρομία, και θα ακολουθήσουν πολλά που θα τους επιβραβεύουν.

«Θα είμαστε πάντα κοντά σας, εύχομαι το έργο σαν να συμβάλλει στην πρόοδο της επιστήμης, στις αρχές και τις αξίες της Κοινωνικής Εργασίας, που σήμερα είναι πιο απαραίτητες από ποτέ» σημείωσε. Μπορεί σε αυτή τη διαδρομή να συναντήσουν πολλά εμπόδια, τόνισε, όμως θα πρέπει να κρατούν το βλέμμα τους σε αυτά που μοιράστηκαν με τους καθηγητές τους, σε όσα του μεταλαμπάδευσε το Τμήμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Περικλής Πολυζωΐδης τόνισε πως όλοι όσοι βρέθηκαν στο χώρο του θερινού ΔΗΠΕΘΕ, γονείς και απόφοιτοι, ταξίδεψαν από μακριά, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, προκειμένου να φτάσουν εκεί.

«Είμαστε περήφανοι και περήφανες για αυτούς τους νέους επιστήμονες, και μοιραζόμαστε την ίδια μεγάλη χαρά μαζί σας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ευχόμενος ολόψυχα να έχουν οι απόφοιτοί τους πάντα οδηγό το φως της γνώσης στον σκοτεινό και δύσκολο κόσμο στον οποίο καλούνται να αγωνιστούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.