Ορκιστηκαν 73 φοιτητες του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Συγκίνηση και χαρά σε ακόμα μια ορκωμοσία στην Κομοτηνή

Συνολικά 73 νέοι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ ορκίστηκαν την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, παραλαμβάνοντας το πτυχίο τους μπροστά σε ενθουσιώδεις φίλους και συγγενείς.

Το ΤΕΦΑΑ, όπως πάντα, πραγματοποιεί διαφορετικά την αποφοίτησή του, με τους καθηγητές να κάνουν έναν «απολογισμό» των χρόνων που πέρασαν οι φοιτητές σε αυτό, αλλά και να «συστήνουν» το Τμήμα στους συγγενείς τους. Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά, της ορκωμοσίας προηγήθηκε μια γυμναστική επίδειξη από φοιτήτριες του τμήματος.

Τις πρυτανικές αρχές εκπροσώπησε η Αντιπρύτανης, και καθηγήτρια του Τμήματος, κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, που τόνισε πως οι απόφοιτοι θα κληθούν αύριο να αναδείξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους, και να προχωρήσουν τον χώρο της Επιστήμης του Αθλητισμού και της Άθλησης ένα βήμα πιο μπροστά. «Καλείστε να φτιάξετε ένα απόσταγμα από την εμπειρία όλων των χρόνων που είσαστε εδώ, με το οποίο θα κληθείτε να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Κοσμητόρισσα του ΤΕΦΑΑ κ. Ελένη Δούδα τόνισε πως αυτή είναι μια ημέρα χαράς και δικαίωσης της προσπάθειας που έκαναν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Οι προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν στα χρόνια των σπουδών τους, ανέφερε, τους έδωσαν τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν το επόμενο τους βήμα στην επαγγελματική τους ζωή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.