Ορκιστηκαν 120 αποφοιτοι του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Σε δύο τελετές πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος την Παρασκευή

Πάνω από 120 απόφοιτοι ορκίστηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, λόγω του μεγάλου αριθμού τους.

Το αμφιθέατρο του Τμήματος γέμισε από φίλους και συγγενείς, που χειροκρότησαν τους αποφοίτους του τμήματος και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της ζωής τους.

 Όπως γίνεται πάντα στο ΤΕΦΑΑ, πριν την ορκωμοσία, έγινε χορευτική επίδειξη από φοιτήτριες του τμήματος, ενώ στη συνέχεια οι πρωτεύσασες, Ζωή Πέππα στην πρώτη και Αικατερίνη Τσιλιάκου στη δεύτερη, ανέγνωσαν τον όρκο, και στη συνέχεια βραβεύτηκαν από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδας.

Τα πτυχία έδωσαν στους φοιτητές ο Αντιπρύτανης Διοικητικών υποθέσεων και καθηγητής του Τμήματος Βασίλειος Γούργουλης και η Κοσμήτορας Ελένη Δούδα.

Ο κ. Γουργούλης, απευθυνόμενος στους φοιτητές, αναφέρθηκε στο δρόμο που διένυσαν για να φτάσουν στην αποφοίτηση, ενώ παρέθεσε τις περγαμηνές του Τμήματος, καθώς και τα επαγγελματικά δικαιώματα που αποκτούν με την παραλαβή του πτυχίου.

Τους ευχήθηκε δε καλή συνέχεια στη ζωή τους, καλώντας να την απολαύσουν, και τονίζοντας πως ο εργασιακός τους βίος, θα είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής τους.

Από την πλευρά της η κ. Δούδα τόνισε πως πρόκειται για μια μέρα χαράς, δικαίωσης και επιβεβαίωσης όλης της προσπάθειας που έκαναν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ξεπερνώντας πολλές προκλήσεις για να φτάσουν στη δική τους Ιθάκη. Αυτές οι προκλήσεις όμως όπως εξήγησε τους έδωσαν την δυνατότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία να προετοιμάσουν και να οργανώσουν το μονοπάτι που θα τους οδηγήσει στην επερχόμενη επαγγελματική τους ζωή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.