Με τη Διοικηση του ΔΠΘ συναντηθηκε ο Χρυσος Παραολυμπιονικης Δημοσθενης Μιχαλεντζακης

Αλέξανδρος Πολυχρονίδης: «Αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο δύναμης και ψυχικής αντοχής»

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ., υποδέχτηκαν στο κτήριο Διοίκησης ο Πρύτανης Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και η Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου.
 
Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με χαμογέλα χαράς, αισιοδοξίας και ιδιαίτερης συγκίνησης, ο Εβρίτης κολυμβητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο το 2016 που πρόσφατα βρέθηκε ξανά στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο  στα 50μ. Ελεύθερο, στα 100μ. Ελεύθερο και στα 100μ.Πεταλούδας κατηγορίας s8,  μίλησε για  τη σκληρή  προετοιμασία του, τα επόμενα σχέδια και τα όνειρά του και μοιράστηκε τις εμπειρίες του.
 
«Είναι μεγάλη  τιμή για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, να περιλαμβάνει στην φοιτητική του κοινότητά νέους με τόσο υψηλά ιδανικά και στόχους. Κάνατε περήφανους  όχι μόνο το Πανεπιστήμιο, τις Φέρες, την Θράκη αλλά όλη την χώρα», ανέφερε ο Πρύτανης του ΔΠΘ. «Αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο δύναμης και ψυχικής αντοχής» συμπλήρωσε.
 
«Η πρόκρισή σας στην Ολυμπιάδα του Τόκυο 2020  αποτελεί μεγάλη χαρά και για μας. Την κερδίσατε με αξιώσεις και ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσετε να είστε  ανίκητος» είπε μεταξύ άλλων από την πλευρά της η κ. Μιχαλοπούλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.