Καταγγελια της ΠΚΣ για τη σταση της ΔΑΠ

Εξ αποστάσεως τα μαθήματα του προπτυχιακού προγράμματος στη Νομική του ΔΠΘ

Εξ αποστάσεως θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο Τμήμα Νομικής του ΔΠΘ σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος. Όπως εξηγείται σε σχετική ανακοίνωση η απόφαση ελήφθη ομοφώνως και έλαβε υπόψιν της την έκτακτη κατάσταση της πανδημίας.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση της η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας καταγγέλλει τη ΔΑΠ διότι «εδώ και μια εβδομάδα οι εκπρόσωποι της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ) στο τμήμα της Νομικής κάνουμε προσπάθειες να διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Σύλλογος να απαιτήσει το ασφαλές άνοιγμα του τμήματος και να οργανώσει την πάλη του σε αυτή τη βάση».

Όπως εξηγούν οι εκπρόσωποι της ΠΚΣ «το αίτημα αυτό προσέκρουσε στην αντίληψη της ΔΑΠ ότι ο σύλλογος είναι τσιφλίκι της. Τα μέλη της ΔΑΠ ισχυρίστηκαν πως δε χρειάζεται να κατατεθούν αιτήματα από το Σύλλογό μας. Αυτό που ξέχασαν να μας πουν είναι ότι την προηγούμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου συναντήθηκαν με την Αντιπρύτανη κα Γαβριηλίδου, χωρίς να ενημερώσουν το Σύλλογο ότι επρόκειτο να γίνει αυτή η συνάντηση, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ εκφραστεί συνολικά ο Σύλλογος, αυτά είναι όμως απ’ ό,τι φαίνεται ψιλά γράμματα για την κυβερνητική παράταξη της ΔΑΠ».

«Η κυβερνητική παράταξη της ΔΑΠ» συνεχίζει η ΠΚΣ «απ’ την αρχή της πανδημίας κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι όλα “κυλάνε ρολόι”, ότι κυβέρνηση και Διοίκηση κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους… λες και οι φοιτητές έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δε θυμούνται ότι πολλούς τους πετούσε έξω η εφαρμογή που χρησιμοποιούνταν για τα μαθήματα στο εαρινό εξάμηνο επειδή είχε συγκεκριμένο όριο συμμετεχόντων και ως αποτέλεσμα δεν παρακολουθούσαν το μάθημα! Λες και δεν ήταν δεκάδες οι φοιτητές οι οποίοι τρέχανε δεξιά κι αριστερά να δανειστούν υπολογιστή για να παρακολουθήσουν ή να εξεταστούν σε κάποιο μάθημα… Αν πιστεύουν ότι ο Σύλλογος είναι ιδιοκτησία τους και θα κάνουν ότι θέλουν τους ενημερώνουμε ότι είναι γελασμένοι».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.