Καμπανια συλλογης ιδεων και προβληματων για τη λειτουργια του Τμηματος Πολιτικης Επιστημης ΔΠΘ

Την πρωτοβουλία «ΦΟΙΤΗΘΕΣ» δημιούργησε ο οικείος Σύλλογος Φοιτητών «Μελίνα Μερκούρη»

Πρωτοβουλία καταγραφής προβλημάτων και προβληματισμών γύρω από τη λειτουργία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, λαμβάνει ο οικείος Σύλλογος Φοιτητών «Μελίνα Μερκούρη».

Όπως εξηγεί σε σχετική του ανακοίνωση, «ως Σύλλογος Φοιτητών, πρωταρχικό μας μέλημα είναι η αντιπροσώπευση όλης της φοιτητικής κοινότητας της σχολής μας, με απώτερο σκοπό την καθημερινή βελτίωση των συνθηκών φοίτησης. Η πανδημία του COVID-19 όμως δυστυχώς δεν επιτρέπει την καθημερινή και πιο άμεση αλληλεπίδραση με τους φοιτητές και τα αιτήματα αυτών».

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος αποφάσισε τη δημιουργία μίας νέα καμπάνιας με όνομα «ΦΟΙΤΗΘΕΣ» μέσω της οποίας απευθύνει πρόσκληση προς όλους του φοιτητές και τις φοιτήτριες του τμήματος να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Φοιτητών διά του ειδικά διαμορφωμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της καμπάνιας, αναφέροντάς ιδέες αλλά και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη σχολή.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να πάρουν τον σύλλογο στα χέρια τους στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] καταγράφοντας ιδέες, σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με το τμήμα. Μοναδική προϋπόθεση είναι η αποστολή του email να γίνεται από τον ιδρυματικό λογαριασμό του φοιτητή καθώς επίσης και η αναφορά του ΑΕΜ του για λόγους εγκυρότητας της συμμετοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.