Γνωριμια με το mermaiding για φοιτητες και αποφοιτους της ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ

Πρωτότυπο σεμινάριο στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου της Σχολής

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Mermaiding είχαν φοιτητές και απόφοιτοι της ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ. Επρόκειτο για το 2ο σεμινάριο Mermaiding – κολύμβηση με ουρά γοργόνας που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 31ου Διεθνούς Συνέδριου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο αυτό ήταν η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc Παιδαγωγική και Δημιουργική μάθηση στην κολύμβησης, MSc Μεγιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης στην κολύμβηση, προπονήτρια κολύμβησης – καλλιτεχνικής κολύμβησης – υδατοσφαίρισης, εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής, Mermaiding Master Trainer).

Υπεύθυνος Καθηγητής του σεμιναρίου mermaiding είναι ο κ. Γούργουλης Βασίλειος, Αντιπρύτανης και υπεύθυνος τομέα υγρού στίβου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διδάσκουσα σε αυτό η Κατερίνα Δημακοπούλου ως η πρώτη Mermaiding Master Trainer στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής.

Η κολύμβηση με ουρά γοργόνας (mermaiding) είναι ένα απαιτητικό άθλημα, το οποίο στο εξωτερικό αποτελεί την νέα τάση στην κολύμβηση αναψυχής. Τα τελευταία χρόνια το mermaiding αναπτύσσεται και μεγαλώνει στην Ελλάδα και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.