Επιτιμη Καθηγητρια του Τμηματος Κοινωνικης Πολιτικης ΔΠΘ θα αναγορευτει η Στελλα Καραγιαννη

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η τελετή

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του πρώην Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, στην Κομοτηνή (Παν. Τσαλδάρη 1), τελετή αναγόρευσης της αφυπηρετησάσης Καθηγήτριας Δημόσιας Οικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Στέλλας Καραγιάννη σε Επίτιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Π.Θ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης έχει ως εξής:

  • 18.30 Προσέλευση της τιμώμενης, των Πρυτανικών Αρχών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, της Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών και της Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.
  • 18.45   Έναρξη Τελετής.

Προσφώνηση του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Αλέξανδρου Χ. Πολυχρονίδη.

Προσφώνηση της Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, Καθηγήτριας κ. Θεανούς Καλλινικάκη.

Προσφώνηση της Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Καθηγήτριας κας Μαρίας Πεμπετζόγλου.

  • 19.15   Έπαινος της τιμώμενης Καθηγήτριας, κ. Στέλλας Καραγιάννη, από τον Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέξη Ιωαννίδη.
  • 19.45  Ανάγνωση του ψηφίσματος και της έγκρισης από την Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Καθηγήτρια κα Μαρία Πεμπετζόγλου.
  • 19.50 Περιένδυση της τιμώμενης με την τήβεννο της Σχολής από τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Αλέξανδρο Χ. Πολυχρονίδη.

Επίδοση των μεμβρανών από την Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγήτρια κ. Μαρία Πεμπετζόγλου.

  • 20.00   Ομιλία της τιμώμενης, κ. Στέλλας Καραγιάννη με θέμα «Αγροτική αποκατάσταση των προσφύγων στο Μεσοπόλεμο: Οι επιπτώσεις στον Βορειοελλαδικό χώρο»
  • 20.20 Πέρας Τελετής

Η εκδήλωση της αναγόρευσης της αφυπηρετησάσης Καθηγήτριας Δημόσιας Οικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κας Στέλλας Καραγιάννη σε Επίτιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Π.Θ. είναι ανοικτή για το κοινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.