Εκδηλωση υποδοχης για τους πρωτοετεις φοιτητες του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ

Ελένη Δούδα: «Καλωσήρθατε στο Τμήμα που είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στον Ελλαδικό χώρο»

Με μια ημερίδα ενημέρωσής σε θέματα φοίτησης υποδέχτηκε περίπου 400 πρωτοετείς φοιτητές του τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παπαδριέλλης» του ΤΕΦΑΑ, ξεκίνησε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος υγεία, πρόοδο, και κάθε επιτυχία στους ευγενείς στόχους που θέτουν στη ζωή τους.

Πριν ξεκινήσει η ενημέρωση για το Τμήμα, η Κοσμήτορας κ. Ελένη Δούδα καλωσόρισε τους νέους φοιτητές στο τμήμα που όπως τόνισε «είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στον Ελλαδικό χώρο», κάτι που έχει αναγνωρίσει η αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Ανώτατης Εκπαίδευσης που αξιολόγησε το πρόγραμμα σπουδών στα 10/10 σε όλα τα σημεία.

Το ΤΕΦΑΑ έχει πολύ σύγχρονες δομές τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην έρευνα, που θα γνωρίσουν οι νέοι μαθητές μέσα από το πρόγραμμα σπουδών, θα συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο καθ’ όλη τη χρονιά, και θα αποκομίσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς αύριο στην αγορά εργασίας.

Η επιστήμη τους, τόνισε, «έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα τόσο σπουδών, όσο και απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους», και ευχήθηκε πως ο νέος κύκλος στη ζωή τους που ξεκινά, να εξελιχθεί σε μια συναρπαστική εμπειρία και αν συναντήσουν τις προσδοκίες και τα όνειρά τους όπως τα σχεδίαζαν στο μυαλό τους όταν έκαναν το μηχανογραφικό.

Οι δάσκαλοί τους, πρόσθεσε η ίδια, θα είναι δίπλα τους για να τους βοηθήσουν να βρουν το βηματισμό τους, τόσο στον προπτυχιακό κύκλο σπουδών, όσο και στη συνέχεια αν το επιθυμούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.