ΔΠΘ: Δοθηκε λυση στη δωρεαν μεταφορα φοιτητων στην Ξανθη

Μόνο η Κομοτηνή χωρίς δωρεάν μετακίνηση

Μόνο οι φοιτητές της Κομοτηνής απέμειναν χωρίς δωρεάν μεταφορά.

Χθες οι Πρυτανικές αρχές με μια λιτή τους ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως ξεκινά η δωρεάν μεταφορά για τους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. από και προς τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ξάνθης.

Το γεγονός χαιρέτησε ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης επισημαίνοντας:

«Οι φοιτητές τα καταφέραμε! Με τον πολύμορφο αγώνα μας μέσα από τους φοιτητικούς μας συλλόγους καταφέραμε για ακόμα ένα ακόμα εξάμηνο (μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη) να κατακτήσουμε τη δωρεάν μετακίνηση για τις σχολές μας και τις εστίες! 

Πριν καν ανοίξουν οι σχολές μας και ξεκινήσει οι εξεταστική, οι φοιτητές μέσα από τους συλλόγους μας βγήκαμε μπροστά με κάθε μέσο ώστε να μην αμφισβητηθεί ούτε κατά διάνοια το δικαίωμά μας στη δωρεάν μετακίνηση. 

Μέσα από ανακοινώσεις, παρεμβάσεις στην Πρυτανεία και στις στάσεις των λεωφορείων, κινητοποιήσεις, προσπαθήσαμε να συσπειρωθούμε στους συλλόγους μας συζητώντας με τους συμφοιτητές μας, αφού δεν πιστέψαμε ούτε για μια στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρουμε! Δεν εφησυχάζουμε! 

Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για όλα τα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τους φοιτητές (σίτισηστέγαση-μεταφορές)! Μέσα από τον συλλογικά οργανωμένο αγώνα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας για δημόσια και δωρεάν φοιτητική μέριμνα με σύγχρονες υποδομές». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.