Διπλη Ορκωμοσια στη Νομικη Κομοτηνης

108 νέοι νομικοί παρέλαβαν τα πτυχία τους στην τελετή που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Σχολής

Τον νενομισμένο όρκο έδωσαν συνολικά 108 απόφοιτοι της Νομικής την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, σε δύο διαφορετικές τελετές, λόγω του αριθμού των ορκιζόμενων.

Τον όρκο στην πρώτη τελετή ανέγνωσε η πρωτεύσασα Αναστασία Οικονόμου και στη δεύτερη ο κ. Αλέξανδρος Σταύρου.

Την δεύτερη ορκωμοσία χαιρέτησε και η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Φοιτητικών Θεμάτων & Δια Βίου Εκπαίδευσης κ. Μαρία Γρηγορίου, που τόνισε στους φοιτητές την σημασία της φοίτησής τους σε ένα ιστορικό Τμήμα όπως αυτό της Νομικής, καλώντας τους να μείνουν σε επαφή με αυτό και το Πανεπιστήμιο.

Αποχαιρετώντας τους απόφοιτούς, ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Μιχάλης Χρυσομάλλης, αναφέρθηκε στην πορεία τους από την πρώτη μέρα της σχολής και τον κόπο που έκαναν για να μπορέσουν να αποκτήσουν όχι μόνο το πτυχίο, αλλά και την νομική σκέψη που θα τους είναι πολύτιμη στην υπόλοιπη ζωή και καριέρα τους.

Τόνισε δε πως το πτυχίο που παρέλαβαν, αποτυπώνει ένα ακατάληπτο δεσμό με τη σχολή και τους δασκάλους τους, που θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να τους υποστηρίξουν, να τους συμβουλεύσουν και να τους καθοδηγήσουν σε κάθε επόμενο επιστημονικό τους βήμα.

Αποχαιρετώντας τους τους ευχήθηκε να ευτυχήσουν, να προκόψουν και να θυμούνται πάντα την τελετή αυτή ως μια συμπύκνωση αναπόλησης, απολογισμού και ευγένειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.