Διπλη ορκωμοσια για τα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ

104 απόφοιτοι έλαβαν τα πτυχία τους

Με διπλή ορκωμοσία για 104  αποφοίτους του ξεκίνησε η εβδομάδα στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η πρώτη τελετή έλαβε χώρα στις 11 το πρωί ενώ η δεύτερη ακολούθησε στη μια το μεσημέρι, στο κατάμεστο με συγγενείς και φίλους των αποφοίτων αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

104 νέοι και νέες επιστήμονες της φυσικής αγωγής πέρασαν για τελευταία φορά, υπό την φοιτητική τους ιδιότητα το κατώφλι της σχολής, καταχειροκροτούμενοι από τους καθηγητές και συμφοιτητές τους.

Ανάμεσα στους αποφοίτους και η Χριστίνα Σταυρακίδου της «οικογένειας» του παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στελέχη του οποίου βρέθηκαν στο πλευρό της

Τον όρκο στην πρώτη τελετή ανέγνωσε ο Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης ενώ στην δεύτερη η Μιχαέλα Μπέγκου.

Εμφανώς συγκινημένοι παρέλαβαν τα πτυχία τους δια χειρός της Κοσμητόρισσας της Σχολής κ. Ελένης Δούδα, τον αντιπρύτανη Οικονομικών κ. Φώτιου Μάρη και του καθηγητή τους κ. Βασιλείου Γούργουλη, οι οποίοι και προηγήθηκαν απευθύνοντας χαιρετισμό καθώς και τα συγχαρητήριά τους και προσκαλώντας τους αποφοίτους για την συνέχεια των σπουδών τους, στα μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.