Διαλεξη της Διευθυντριας του Κεντρου Ελληνικου Πολιτισμου στη Μοσχα Δ. Γιαννιτση

Την Τετάρτη 7 Απριλίου με θέμα τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων στα απομνημονεύματα των Ρώσων περιηγητών

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη της ιστορικού, Διευθύντριας και συντονίστριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) με έδρα τη Μόσχα, Δρ. Δώρας Γιαννίτση με θέμα:  «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το 1821. Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων στα απομνημονεύματα των Ρώσων περιηγητών (200 летГреческойРеволюции 1821 года. До, во время и после 1821 года. Национально-освободительная борьба греческого народа в воспоминаниях русских путешественников)».

Η διάλεξη εντάσσεται στις δράσεις που σχεδιάζονται από το Διακρατικό, Διαπανεπιστημιακό, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. του Δ.Π.Θ. και του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa Νάπολης και από το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Ρωσικού Πολιτισμού που έχει την έδρα του στο Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. του Δ.Π.Θ.

Διοργανωτές είναι η Καθηγήτρια Μαρία Δημάση, Διευθύντρια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. και ο Αν. Καθηγητής Ελευθέριος Χαρατσίδης, Διευθυντής του Κέντρου.

Χορηγός είναι το Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες»

Info

Η διαδικτυακή διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί: https://zoom.us/j/95551284145?pwd=VGMvTHlYTmkwNVRYTVg5MzErQ2lVZz09

Η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί 30΄ πριν τη διάλεξη.

Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες

● στο youtube κανάλι του Κ.Ε.Π., στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ

● στο Facebook, στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/teodora.giannitsi

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.