Διακρισεις για τις ομαδες της Νομικης ΔΠΘ

Στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης της ELSA Greece

Ο 8ος Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης πραγματοποιήθηκε από την ELSA Greece στις 20-22 Μαΐου, στην Αθήνα. Η εκπροσώπηση του ΔΠΘ, σε όλες τις Δικαιοδοσίες, για μια ακόμη χρονιά επιβεβαίωσε την εξαιρετική νομική κατάρτιση των φοιτητών και φοιτητριών, απότοκο της νομικής παιδείας και της αγαστής συνεργασίας με τους καθηγητές της Σχολής.

Συγκεκριμένα η ομάδα Α2 που εκπροσώπησε τη Νομική ΔΠΘ στην Πολιτική Δικαιοδοσία με προπονήτρια την κ. Έλλη Θανασενάρη απέσπασε την πρώτη θέση και επιπλέον, το Βραβείο του Καλύτερου Δικογράφου Αγωγής, το Βραβείο Καλύτερου Δικογράφου Προτάσεων, ενώ παράλληλα η φοιτήτρια του ΔΠΘ και μέλος της ομάδας Θωμαΐς Τέλλιου έλαβε και το Βραβείο της Καλύτερης Αγορήτριας της Πολιτικής Δικαιοδοσίας.

Η πενταμελής σύνθεση του Δικαστηρίου, του τελικού γύρου, με προεδρεύοντα τον Αρεοπαγίτη και Καθηγητή της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Στέφανο Πανταζόπουλο, διέκρινε ότι το επίπεδο των διαγωνιζομένων και των δυο ομάδων ήταν πολύ υψηλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Νομική του ΔΠΘ είναι δεύτερη συνεχή χρονιά λαμβάνει την πρώτη θέση στην Πολιτική Δικαιοδοσία.

Οι διακρίσεις όμως για τη Νομική ΔΠΘ δεν σταματούν εδώ καθώς η ομάδα που εκπροσώπησε το ΔΠΘ στη Διοικητική Δικαιοδοσία, και αποτελείτο από τους  Άννα Κοταΐδου, Μαριάνθη Ισπυρίδη, Ευρυδίκη Παλαιολόγου, Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα και Μαξίν Αβλίχου,  με προπονητή τον Γεράσιμο Αδαμακόπουλο κέρδισε το Βραβείο καλύτερου δικογράφου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.