Διαδικτυακη διαλεξη της Δρ. Aslı Çete στο Εργαστηριο Λαογραφιας-Κοινωνικης Ανθρωπολογιας του ΤΙΕ ΔΠΘ

Την Πέμπτη 7 Μαΐου στο πλαίσιο του μαθήματος «Λογοτεχνία της Γενιάς του 1880 και Λαογραφία»

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Λογοτεχνία της Γενιάς του 1880 και Λαογραφία» του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, στις 6 το απόγευμα, από την Δρ. Aslı Çete, Διδάσκουσα στο Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο: «Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου: Ζητήματα φύλου και συγκρότησης της εθνικής ταυτότητας».

Η κ. Aslı Çete διδάσκει Νέα Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Σπούδασε Νέα Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με θέμα «Η γυναίκα και η συγκρότηση της εθνικής ταυτότητας στην ελληνική διηγηματογραφία (1880-1922)». Έχει δημοσιεύσει μελέτες για την ελληνική πεζογραφία του 19ου αιώνα και για τη σύγκριση ελληνικής και τουρκικής λογοτεχνίας σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια.

Σύνδεσμος για Skype

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διάλεξη μέσω Skype for Business, την Πέμπτη 07-05-20, ώρα 18:00 μ.μ., από αυτόν τον σύνδεσμο: Διάλεξη Δρ. Aslı Çete

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.