Ανοιξαν οι αιτησεις για μελη της οργανωτικης επιτροπης και εθελοντες στο TEDxDUTH 2023

Για φοιτητές του ΔΠΘ

Οι αιτήσεις για να γίνεις μέλος της οργανωτικής επιτροπής ή εθελοντής ημέρας του TEDxDUTH 2023 είναι ανοιχτές και ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε!

Αν σπουδάζεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ψάχνεις τον τρόπο να διοχετεύσεις τις ιδέες σου, έχεις όρεξη να συνεργαστείς με άτομα γεμάτα δημιουργικότητα και να συμβάλλεις κι εσύ στην διεξαγωγή ενός ακόμα αξέχαστου συνεδρίου, τότε μπορείς να συμμετέχεις στην φετινή διοργάνωση του TEDxDUTH 2023.

Το TEDxDUTH αποτελεί πρωτοβουλία των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, υπό την αιγίδα αυτού, εμπνευσμένη από συνέδρια που διεξάγονται εδώ και δεκαετίες σε χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα. 

Αφετηρία του TEDxDUTH αποτέλεσε η Αλεξανδρούπολη, όπου και για πρώτη φορά το TEDxDUTH με θέμα «ATOM» ήρθε για να τιμήσει τον Δημόκριτο, τον φιλόσοφο – ορόσημο του πανεπιστημίου μας. Η δεύτερη εκδήλωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2021 στην Ξάνθη με θέμα «ANTITHESIS». Την περσινή χρονιά, το τρίτο συνέδριο της διοργάνωσης με θέμα «REDEFINE» στην Ξάνθη, φιλοξένησε ενδιαφέρουσες ομιλίες και δράσεις, προβλημάτισε τους συμμετέχοντες πάνω σε επίκαιρα ζητήματα και ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά το όραμα της διοργάνωσης. 

Στόχος του TEDxDUTH είναι να «ταξιδέψει» από πόλη σε πόλη εκπροσωπώντας έτσι κάθε φοιτητή του Πανεπιστημίου. Αλληλένδετος σκοπός είναι να ενώσει την τοπική κοινωνία με νέες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Σε ενθουσιάζει το Graphic Design ή τα Social Media; Ή μήπως το συνολικό Experience ενός συνεδρίου; Αυτές και άλλες θέσεις περιμένουν να τις ανακαλύψεις και μία δυναμική ομάδα ανυπομονεί να σε υποδεχτεί. 

Από την άλλη πλευρά, αν ο εθελοντισμός είναι αυτό που σε γεμίζει, ανυπομονούμε να είσαι κοντά μας ως εθελοντής ημέρας, σε μία εμπειρία που ελπίζουμε να είναι αξέχαστη.

Οι αιτήσεις για να γίνεις μέλος της οργανωτικής επιτροπής ή εθελοντής ημέρας του TEDxDUTH 2023 είναι ανοιχτές και ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε!

Info

Επισκέψου την σελίδα https://forms.gle/qu8qV9jdXom3FMbX6 και πραγματοποίησε την εγγραφή σου μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουλίου 11:59 ΜΜ.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: [email protected] και στο σύνδεσμο https://lob.ee/tedxdu

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.