«Ακροατης Πανεπιστημιακων Μαθηματων» στο Τμημα Παρευξεινιων και το εαρινο εξαμηνο

Τα μαθήματα που μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι

Η Συνέλευση του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών αποφάσισε στην 8η/6-3-2020 έκτακτη συνεδρίασή της να κάνει δεκτή την προφορική εισήγηση της Προέδρου, καθηγήτριας κ. Μαρίας Δημάση και να υλοποιήσει τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων» και για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, όπως εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα προσφέρεται το μάθημα:

1. Κοινοτική οργάνωση των Ελληνορθοδόξων κατά την ύστερη οθωμανική περίοδο, εξάμηνα Β’, διδάσκων: Πασχάλης Βαλσαμίδης, Επίκουρος Καθηγητής
Και για τα παρακάτω μαθήματα (2) και (3) παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση, εφόσον ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την παρακολούθηση, όσοι είχαν παρακολουθήσει στο χειμερινό εξάμηνο τα μαθήματα Βουλγαρική γλώσσα Ι, ΙΙΙ, εξάμηνα Α’ και Γ’ κα Εκμάθηση της Ποντιακής Διαλέκτου Ι

2. Βουλγαρική γλώσσα ΙΙ, ΙV εξάμηνα Β΄ και Δ΄, διδάσκουσα: Χριστίνα Μάρκου, Επίκουρη Καθηγήτρια

3. Εκμάθηση της Ποντιακής Διαλέκτου ΙΙ, εξάμηνο Δ΄, διδάσκων: Ηλίας Πετρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, συνδιδάσκουσα: Ιωάννα Σιταρίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την αποστείλουν στο e mail [email protected] μέχρι την Τρίτη 17 Μαρτίου και να επιλέξουν όσα μαθήματα επιθυμούν. Επισημαίνεται ότι οι Ακροατές Πανεπιστημιακών Μαθημάτων:

  • Δεν συμμετέχουν στις εξετάσεις, ούτε στις εργαστηριακές κλινικές ή φροντιστηριακές ασκήσεις και
  • Δεν δικαιούνται των φοιτητικών παροχών (δελτίο φοιτητικού εισιτηρίου, σίτιση, περίθαλψη, βιβλία, κ.λ.π.).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.