4ο TEDxDUTH το Σαββατο 4 Νοεμβριου στη ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ

Τρία sessions με παρουσιαστή τον Γιώργο Χατζηπαύλου, workshops και performances

«Τα πάντα ρεί» είναι το θέμα του φετινού, τέταρτου στη σειρά,  TEDxDUTH, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 9.00 στο κτίριο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΔΠΘ (Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής).

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τον stand-up comedian, Γιώργο Χατζηπαύλου, και συμπεριλαμβάνει τρία sessions:

1) Diving into the Ripple effect με κύριους ομιλητές τον Sherif Bakarat, συνιδρυτή της Swaplanet, μιας καινοτόμου νεοφυούς επιχείρησης βιώσιμης μόδας, και την Νατάσα Βαφειάδου, δημοσιογράφο και εκδότρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης».

2) The Pulse of Progress με κύριους ομιλητές την Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια Ερευνών στον ερευνητικό οργανισμό διαΝΕΟσις και τον Φώτη Ζανταλή, ο οποίοςεργάζεται πάνω στο software testing και διατηρεί το κανάλι Tech to me About it στο YouTube.

3) Finding your Inner harmony με κύριους ομιλητές τον Φάνη Δέλλιο, δημιουργό, εμπνευστής του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Αρωγή 12+” και πρόεδρο του συλλόγου “Αρωγή 12+”. Την Μαρίνα Ντονοπούλου, η οποία εργάζεται στον Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Α21” με σκοπό την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και τον Μπάμπη Θεολόγη, πρώην κρατούμενο που πλέον αφιερώνει την ζωή του στους νέους της κοινωνίας.

Workshops και Performances

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχουν 6 Workshops υπό την επιμέλεια  των Alumil, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, της Κοιν.Σ.Επ «Actοἶδα», την εκπαιδευτικό του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Φιλαναγνωσία, Βασιλική Στρώλη, το Europe Direct και την ομάδα ρομποτικής Democritus Industrial Robotics.

Ακόμη κατά την έναρξη και την λήξη της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν δύο Performances από την λυρίστρια Ευαγγελία Κοψαλίδου και το μουσικό συγκρότημα Jazzjamjar, αντίστοιχα.

Info

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο: https://lob.ee/tedxduth

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.