Συμπαραστεκεται στον αγωνα των π. εργαζομενων της ΣΕΛΜΑΝ ο Δημαρχος Κομοτηνης

Γ. Γκαράνης: «Η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει άμεσα αντανακλαστικά και να δρομολογήσει τάχιστα την άρση του αδιεξόδου»

Ευήκοα ώτα στο πρόσωπο του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γ. Γκαράνη βρήκε η έκκληση των πρώην εργαζομένων της ΣΕΛΜΑΝ για στήριξη στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του εργοστασίου στην Κομοτηνή, που λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων πήρε «αναβολή» για το φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, εκφράζει σε γραπτή του τοποθέτηση την ενεργό και ολόθερμη συμπαράστασή του στους πρώην εργαζόμενους της ΣΕΛΜΑΝ Κομοτηνής για τον δίκαιο αγώνα τους.

Επιπλέον, απευθύνει έκκληση προς την κυβέρνηση να επισπεύσει την υλοποίηση των δεσμεύσεών της σχετικά με το θέμα της επένδυσης της ΣΕΛΜΑΝ Κομοτηνής και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της.

«Η γρήγορη επίλυση και η θετική διευθέτηση του ζητήματος θα αποτελέσει οικονομική και αναπτυξιακή ανάσα ζωής για την πολλαπλώς δοκιμαζόμενη ακριτική περιοχή μας. Η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει άμεσα αντανακλαστικά και να δρομολογήσει τάχιστα την άρση του αδιεξόδου, στο οποίο έχει περιπέσει το θέμα της ΣΕΛΜΑΝ, επ’ ωφελεία των εργαζομένων, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας» επισημαίνει ο κ. Γκαράνης. 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.