Ενα ξεχωριστο περιπτερο στην περιοχη “Cosmopolis”

Μια οικογενειακή επιχείρηση στέκεται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών

Ένα περίπτερο, που είναι οικογενειακή υπόθεση στέκεται εδώ και πέντε χρόνια στην περιοχή του “Cosmopolis”, με τους θεμελιωτές του να το «τρέχουν» με αγάπη, μεράκι και απώτερο στόχο την άμεση και ευγενή εξυπηρέτηση.
 

Ο λόγος για τον Astrit Filja, την Emine Ismall Filja και τον γιό τους Διονύση Filja, που για πέντε συναπτά έτη εξυπηρετούν τους διερχόμενους πολίτες που φτάνοντας σε αυτό, μπορούν να λάβουν στη διάθεσή τους ό, τι είθισται να παρέχει ένα «πλούσιο» περίπτερο.
 
Μιλώντας για την απόφαση να το ανοίξουν, η κ. Filja σημείωσε  πως οι πόρτες του περιπτέρου άνοιξαν έπειτα από τρία χρόνια ανεργίας και μετά το κλείσιμο του εργοστασίου στο οποίο αμφότεροι εργάζονταν, με απώτερο σκοπό τη στήριξη του γιού τους Διονύση, ο οποίος βρισκόταν στο πρώτο στάδιο των σπουδών του.
 

Οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου είναι 7:00 το πρωί με 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ όπως μας γνωστοποίησε η ίδια, από τις 19:00 ως τη 1:00 πραγματοποιεί κάτι που το ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα, καθώς παρέχει και την υπηρεσία delivery που έχει αναλάβει ο γιός τους Διονύσης.
 
Η πολυλειτουργικότητα του εν λόγω περιπτέρου, σε συνδυασμό με τα παρεχόμενα προϊόντα και την ευγενή εξυπηρέτηση ανθρώπων του μόχθου, το καθιστά άξιο επίσκεψης και γνωριμίας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.