Μην γινει σαν το συμβουλιο της Σαμοθρακης…

Απαρατήρητα

Ειδική συνεδρίαση για το θέμα της Θάσου θα κάνει η Περιφέρεια, μετά τις πρόσφατες καταστροφές στο νησί από τις θεομηνίες, στην οποία μάλιστα, όπως φαίνεται, θα καλέσουν και τους φορείς της.
 
Από ό,τι φαίνεται η συνεδρίαση θα γίνει, όταν γίνει, στην Κομοτηνή, που αποτελεί και αυτή μια κάποια λύση, μιας και η ειδική συνεδρίαση για το έτερο νησί της Περιφέρειας, την Σαμοθράκη, παραμένει αγνοούμενη.
 
Στην συζήτηση που είχε γίνει για το θέμα, υποτίθεται πως θα αναζητούνταν τρόπος (και χώρος) για να γίνει η συνεδρίαση στο νησί, αλλά οι μήνες περνούν, και η όλη διαδικασία δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει, άγνωστο γιατί.
 
Αυτό όμως αναδεικνύει και το πρόβλημα με τις ειδικές αυτές συνεδριάσεις: ακούγονται σαν καλή ιδέα, αλλά στην εφαρμογή τους, πάσχουν, ιδιαίτερα όταν έχει περάσει η μεγάλη ανάγκη.
 
Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν είναι κακό να «ταξιδεύει» το περιφερειακό Συμβούλιο, το αντίθετο μάλιστα, θα ήταν ιδανικό να γίνονται συνεδριάσεις και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας, ώστε να αντιλαμβάνονται έστω και λίγο οι σύμβουλοι το χώρο, αλλά οι προθέσεις δεν αρκούν, πρέπει να γίνονται και πράξεις… Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.