Με την Ομαδα Παραγωγων Αρωματικων Φυτων και Πυροσβεστες της Ροδοπης συναντηθηκε ο Ε. Στυλιανιδης

Αναδιάρθρωση καλλιεργειών και μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής τα κύρια αντικείμενα των συζητήσεων

Την προώθηση των αρωματικών φυτών, όπως το τριαντάφυλλο με στόχο την παραγωγή ροδέλαιου συζήτησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με τους εκπροσώπους της Ομάδας παραγωγών που συστήθηκε στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου.
 
Άκουσε το σχεδιασμό του προέδρου κ.Χασάν Μπεκήρ Ουστά και στη συνέχεια κανόνισε να επισκεφθεί τη Ροδόπη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, προκειμένου να μιλήσει στη Γιορτή Τσίπουρου στον Ίασμο, όπου και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί, τόσο με την νέα Ομάδα Παραγωγών όσο και με τους Βαμβακοπαραγωγούς και τους Καπνοπαραγωγούς  του Νομού μας.
 
Τον Υφυπουργό προσκάλεσε ο Βουλευτής Ροδόπης κατόπιν αιτήματος του οργανωτικά υπευθύνου προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου κ. Ηλία Μπούκα.
 
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε σχετικάότι «πρέπει να κινούμαστε ενωμένοι και συντονισμένοι. Να αξιοποιούμε την κάθε γνωριμία και την κάθε ευκαιρία προς όφελος του τόπου μας. Γι’ αυτό ζήτησα η παρουσία του καλού φίλου και αρμόδιου Υφυπουργού Κ. Σκρέκα να μην περάσει ανεκμετάλλευτη. Να δει όποιους πρέπει να δει. Να ενημερωθεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις μας, ενόψει της διαπραγμάτευσης και του σχεδιασμού της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής».

 

Συνάντηση με εκπροσώπους Πυροσβεστών

 
Οι επαφές του Βουλευτή με συλλογικότητες και φορείς του τόπου δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς την Τετάρτη είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των Πυροσβεστών, που εργάζονται σε υπηρεσίες της περιοχής.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα κτηριακών υποδομών, στελέχωσης και σύγχρονου εξοπλισμού, με τους πυροσβέστες να ζητούν τη στήριξη του βουλευτή για την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το κέντρο της Κομοτηνής, ώστε να αξιοποιηθεί από το δήμο το συγκεκριμένο οικόπεδο, αλλά να καλύψει και η Πυροσβεστική τις πάγιες κτηριακές της ανάγκες.
 
Υπέβαλαν μάλιστα σχετικό υπόμνημα, ζητώντας την διαμεσολάβηση του στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταποκρίθηκε μια και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να προωθήσει αντίστοιχα ζητήματα και ζήτησε να συντονιστούν οι ενέργειες όλων των φορέων, ώστε να έχουμε γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.