«Εχει κατα νου ο κ. υπουργος κατι και δεν μας το λεει ανοιχτα;»

Ο Δ. Χαρίτου για τη μη αναφορά του Α. Γεωργιάδη στις εξορυκτικές δραστηριότητες

«Μόνο αισθήματα ανησυχίας σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης για την εξορυκτική δραστηριότητα  στην περιοχή της Θράκης,  προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η μη αναφορά του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων  Άδωνι Γεωργιάδη στα σημερινά εγκαίνια της νέας μονάδας της φαρμακοβιομηχανίας Pharmathen στις Σάπες Ροδόπης» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου, σχολιάζοντας την «παράλειψη» του υπουργού.
 
Όπως εξήγησε ο ίδιος, «ο υπουργός απευθυνόμενος προσωπικά στον δήμαρχο Μαρωνείας- Σαπών, ο οποίος προηγουμένως στην ομιλία του ζήτησε  τέτοιες επενδύσεις  και όχι εξορύξεις χρυσού, του απάντησε λέγοντας, μεταξύ άλλων: “δήμαρχε βγήκατε πολύ φίλο επενδυτικός, έχει έρθει η ώρα να κάνουμε στροφή, να αφήσουμε πίσω μας παθογένειες του παρελθόντος…”».
 
«Αλήθεια έχει κατά νου ο κος υπουργός κάτι και δεν μας το λέει ανοιχτά; Ή να περιμένουμε από την Eldorado, θυγατρική της οποίας δραστηριοποιείται στις Σάπες, για να ενημερωθούμε για το τι πραγματικά σκέφτεται η κυβέρνηση, όπως έγινε και στις Σκουριές αναλαμβάνοντας το ρόλο του γραφείου Τύπου της σημερινής κυβέρνησης;» διερωτάται ο βουλευτής κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.