Βεβηλος και Anser μαζι επι σκηνης

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα - Το «Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών» συναντά το «Άδυτο» σε μια σπάνια ζωντανή συνεργασία

Για τον Βέβηλο και τον Anser δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δύο MC’s με δύο και πλέον δεκαετίες πορείας στον ελληνικό hiphop χάρτη, με πορείες παράλληλες σε επίπεδο θεματολογίας και συνέπειας ακόμη και αν δεν είχε τύχει να συναντηθούν καλλιτεχνικά. Μέχρι πρόσφατα.

Μία συνεργασία τους στον τελευταίο δίσκο του Βέβηλου, «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών», με το «Άμα ρωτήσουν πού χάθηκα», ένα κομμάτι που αγαπήθηκε όσο λίγα από την hiphop κοινότητα την φετινή χρονιά, τους έφερε κοντά μέσα από περιορισμένες ζωντανές εμφανίσεις, σφραγίζοντας μία πανέμορφη συνεργασία, που έχει να προσφέρει πολλά καλλιτεχνικά, καθώς τόσο ο Βέβηλος όσο και ο Anser, με τον δίσκο του «Άδυτο», σφράγισαν τους τελευταίους μήνες του 2018 και το 2019, με δύο κυκλοφορίες που απέδειξαν περίτρανα, ότι το αυθεντικό hiphop, που ξυπνά συνειδήσεις βρίσκεται εδώ, μακριά από πρόζα και επιδείξεις πλούτου.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο Καβάλας, οι δύο σπουδαίοι MC’s θα βρεθούν μαζί επί σκηνής σε μαραθώνιο πρόγραμμα, όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία. Στα Decks ο DJ Magnum.

Info
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019
Κάστρο Καβάλας
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ
Σημείo προπώλησης:
Αερικό καφέ μπαρ (Ερυθρού Σταυρού 12, Καβάλα)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.