Δευτερη ηττα και αποκλεισμος απο τον Παναθηναικο για τον Ηροδικο

Πολλαπλά τα κέρδη για τον Ηρόδικο κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ

Δεν κατάφερε ο Ηρόδικος να συνεχίσει τις διαδοχικές υπερβάσεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό από το αντίστοιχο τμήμα του Παναθηναϊκού με 71-51.

Ο Ηρόδικος τερμάτισε πρώτος στον βόρειο όμιλο της Α2 αλλά κλήθηκε να ξεπεράσει ένα ακόμα πολύ δύσκολο εμπόδιο, αυτό του Παναθηναϊκού χωρίς να τα καταφέρει. Παρόλα αυτά πέτυχε πολλά στη δεύτερη διαδοχική του παρουσία στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ και κυρίως κατάφερε να μυήσει το κοινό της Θράκης στο άθλημα.

Οι αθλητές του Κίμωνα Λεχούδη πάλεψαν μέχρι το δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά «λύγισαν» στη συνέχεια . Πλέον ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε διπλό τελικό (εντός-εκτός) το Ηράκλειο, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Καβάλας και η ομάδα με την καλύτερη διαφορά πόντων θα προαχθεί απευθείας στην Α1. Ο χαμένος θα αγωνιστεί και πάλι σε μπαράζ ανόδου με τον ΠΑΣΚΑ που φέτος αγωνιζόταν στην Α1.

Δεκάλεπτα:  15-17, 35-25, 54-39, 71-51

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Βακλίνοβ 5, Τσίκουρας 2, Κοντογιάννης 18 (2), Ιβανόφ 16, Χρονοπούλου 10, Τουμαράς, Μαρτσάκης 20 και Σπαθής.

Ηροδικός (Λεχούδης): Μιμικός 14, Χ.Παπαδόπουλος 16, Γκατζή 2, Γ.Λεχουδής, Αραμπόγλου 5, Μπαλόγλου 2, Τσικουρέλης και Γ.Παπαδόπουλος 12.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.