Τούρκος εισαγγελέας συνελήφθη λίγο πριν περάσει στην Ελλάδα

17.04.2018 12:38

Οι Αρχές συνέλαβαν τον Ζαφέρ Κιλίντς στον Εβρο πριν περάσει τα σύνορα, ενώ βαρύνεται με κατηγορίες για συμμετοχή στο δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Λίγο πριν επιχειρήσει να περάσει στην Ελλάδα από τον Εβρο συνελήφθη τη Δευτέρα στην Τουρκία ο εισαγγελέας Ζαφέρ Κιλίντς, από τη Σμύρνη.
 
Oπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η τουρκική αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και καιρό με την κατηγορία ότι είναι μέλος του δικτύου του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την τουρκική κυβέρνηση για την υποκίνηση του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2016.
 
Ο Κιλίντς εντοπίστηκε στον Εβρο, κοντά στα Υψαλα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης και συνελήφθη μαζί με άλλους εισαγγελείς.
 
Τουρκικά μέσα υπενθυμίζουν ότι ο Κιλίντς ήταν ο εισαγγελέας που είχε κατηγορήσει –άδικα όπως σημειώνουν- εκατοντάδες στρατιωτικούς για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας, της Ρωσίας και του PKK.
 
Ως εισαγγελέας είχε υποστηρίξει ότι οι κατηγορούμενοι παρασύρθηκαν από ωραίες γυναίκες -ιερόδουλες και μη- που τους απέσπασαν πληροφορίες. Στη δίκη εκτέθηκε στη δημοσιότητα η προσωπική ζωή τον κατηγορούμενων σε όλες της τις λεπτομέρειες.
 
Τελικά όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.
 
Πηγή: www.protagon.gr

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine