Δοξα Σωστη –Δοξα Νεου Σιδηροχωριου 0-2 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες απο το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας μεταξύ της Δόξα Σώστη και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής  της Α΄κατηγορίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής καθώς επικράτησε της Δόξα Σώστη με 0-2 γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της.
Στο δημοτικό γήπεδο Σώστη ‘’Ευάγγελος Αρβανιτίδης’’ βρέθηκαν  περίπου 40  φίλαθλοι που παρακολούθησαν σε γενικές γραμμές ένα μέτριο παιχνίδι.
 
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Κάσα αλλά η  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Γιαννακίδη στο 42΄.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταβασίδη στο 55, ο καταλογισμός του οποίου  προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους  καθώς υποστηρίζουν ότι η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Συμεωνίδη όπως υπέδειξε ο διαιτητής κ. Τσιαβδαρίδης αλλά στο πρόσωπο του παίχτη του Σώστη.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και αυτή ένα πέναλτι σε χέρι όπως υποστηρίζουν του Κάσα στο 18΄και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0.
Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με  10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γάϊδα το Σιδηροχώρι και λόγω τραυματισμού του Λάβδα ο Σώστης και ενώ  είχαν ολοκληρωθεί και οι τρείς αλλαγές.
 
Αρκετές ήταν οι απουσίες παιχτών και για τις δύο ομάδες.
Για την Δόξα Σώστη έλειπαν οι Τέφος, Μουρτοπάλαλς, Κυπαρισσούδης και Βαϊόπουλος.
Για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου απουσίαζαν οι Χατζήπαππας, Τζελέπης, Ανδρέου  και Τσιτσιμάκας.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Μόλις στο 2΄ σημειώνεται η πρώτη φάση του παιχνιδιού  για το Νέο Σιδηροχώρι όταν ο Δανίδης βρήκε ωραία τον Κόσιη, αυτός έπιασε ένα δυνατό βολέ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 4΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους  ο Κάσας από αριστερά εκτέλεσε ένα κόρνερ ο αμυντικός Συμεωνίδης δεν έδιωξε καλά την μπάλα αιφνιδιάζοντας τον Χατζηισαάκ που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια αλλά στην πορεία την βρέθηκε κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 11΄ο Σώστης θα απειλήσει για πρώτη φορά όταν μετά από συνεχόμενες κόντρες στην μεγάλη περιοχή του Νέου Σιδηροχωρίου η μπάλα στρώθηκε στον Κάσα που έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βασιλείου.
Στο 18΄οι του Νέου Σιδηροχωρίου ζήτησαν πέναλτι για ένα χέρι όπως υποστηρίζουν του Κάσα σε μια προσπάθεια του Δανίδη. Ο διαιτητής κ. Τσιαβδαρίδης έδειξε παίζεται.
Στο 23΄για τους φιλοξενούμενους ο Κόσιης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Δανίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά έφυγε άουτ.
Στο 40΄ο Σώστης θα χάσει πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Λάβδας έβγαλε ωραία μπαλιά  στον Μουσταφά Ογούζ αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Βασιλείου.
Στο 42΄η  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα ανοίξει το σκορ όταν ο Δανίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή του Σώστη  έπιασε ένα δυνατό σουτ,  ο Χατζηισαάκ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Γιαννακίδη  που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει  τα 0-2.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Σώστης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος  στο 50’ αλλά η ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σιόζου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.
Στο 55΄ η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα κερδίσει πέναλτι  όταν ο Δανίδης από δεξιά έβγαλε την σέντρα, ο Κόσιης με την μία έκανε το σουτ το  οποίο σύμφωνα  με τον διαιτητή κ. Τσιαβδαρίδη χτύπησε στο χέρι του Συνεωνίδη και έδειξε έτσι την εσχάτη των  ποινών.
Μια απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ανθρώπους της Δόξας Σώστη και την κερκίδα καθώς υποστήριξαν ότι το σουτ βρήκε το πρόσωπο του παίχτη της Δόξας Σώστη και όχι το  χέρι του.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ταβασίδης διαμορφώνοντας το -2.
 
Στο 65’ για τον Σώστη ο Φανιάδης έβγαλε την σέντρα ο Ανδρίκου έπιασε την κεφαλιά εύκολα μπλόκαρε ο Βασιλείου.
Στο 85΄το Νέο Σιδηροχώρι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαγγέλη Γάϊδα.
Στο 87΄ο Σώστης έφτασε κοντά σε ένα γκολ όταν ο Τζιαφάλιας εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας μέσα   στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήγε στον Ανδρίκου όπου μόνος με τον Βασιλείου πλάσαρε άουτ. Από καλή θέση.
Στο 89΄και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες διότι αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Λάβδας και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί  και οι τρείς αλλαγές του Σώστη.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Σώστη (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Συμεωνίδης, Κελεσίδης (55΄Ανδρίκου), Λάβδας, Τζιαφάλιας, Παπουτσής, Μουσταφα Ογούζ (62΄Βαγενάς), Βλασσόπουλος, Σιόζιος, Κάσας (68’ Μαλλιαρός), Φανιάδης
 
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Αμοιρόπουλος, Αγγέλης, Πλαστάρας, Παρασκευόπουλος, Γάϊδας, Κόσιης (65΄Τουρασανίδης), Τζαμπάζης (80΄ Ντράτση), Δανίδης (75΄Πανουργιάς), Ταβασίδης, Γιαννακίδης

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.