Ζευγαρωσε τις νικες και οδηγει την κουρσα της ανοδου

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξάνθης 2-1

Μόνη πρώτη φιγουράρει πλέον στον βαθμολογικό πίνακα των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 επί του Ορφέα Ξάνθης. Η ομάδα της Ροδόπης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης πάτησε γκάζι και με γκολ των Τσέκου και Βάσκου κατάφερε να πανηγυρίζει στο ΔΑΚ το τρίποντο. Έτσι η Δόξα κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της και να οδηγεί αυτή την κούρσα της ανόδου καθώς είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Δόξας Προσκυνητών την Τετάρτη στο ΔΑΚ βρέθηκαν 500 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου. 

Το πρώτο ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Ορφέα στο 2΄, όταν ο Λαζαρίδης επιχείρησε σουτ με τον Βλαδιμηρίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 7΄θα έρθει η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Βιόπουλος έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Κισά Ομέρ απέκρουσε ωραία σε κόρνερ.
Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Μαδούρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 13΄και πάλι για την Δόξα ο Βάσκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κισά Ομέρ αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Στο 18΄για τους Προσκυνητές μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίχα ο Βάσκος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Ο Ορφέας Ξάνθης μετά το πρώτο μισάωρο ανέβηκε έχοντας δύο καλό σουτ στο 31΄με τον Παπαδιώτη και στο 33΄με τον Χίντ όπου το πρώτο απέκρουσε ο Βλαδιμηρίδης και το δεύτερο έφυγε λίγο άουτ.
Άλλη μια καλή στιγμή για τον Ορφέα στο 36΄όταν ο Μουμίνογλου έκανε από πλάγια μια κούρσε στο ύψος της μεγάλης περιοχή του Βλαδιμηρίδη έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Η υπεροχή του Ορφέα Ξάνθης θα μεταφραστεί σε γκολ στο 42΄όταν ο Μουμίνογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί γάμα της εστίας του Βλαδιμηρίδη για το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτο μέρους. 

Το δεύτερο ημίχρονο

Η Δόξα Προσκυνητών μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53΄ από μια φάση που ξεκίνησε με ωραία συνεργασία Τρίχα και Τσέκου ο τελευταίος έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας Κισά Ομέρ για το 1-1.
Στο 65΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα καλό σουτ του Τσέκου που έφυγε άουτ.
Στο 74΄ο Ορφέας Ξάνθης θα μείνει με 10 παίχτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μακράκη για σκληρό μαρκάρισμα.
Η Δόξα Προσκυνητών θα εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 85΄θα κάνει την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1 με ωραίο σουτ του Βάσκου, τέρμα που της χάρισε τελικά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα μπαράζ ανόδου της Γ΄εθνικής. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Ραμαντάνης (46΄ Σιδηρόπουλος), Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας, Φαρασόπουλος (76΄ Σταμάτης), Τσέκος, Βάσκος, Κλής (81΄ Βασιλακάκης), Βιόπουλος
Ορφέας PUMA Ξάνθης(Μπογιατζής): Κισά Ομέρ, Τζαμας Χαλής, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μαρκάκης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης(60΄ Καραγιόζης Β.), Παπαδιώτης( 67΄ Μόσχος), Χιντ (80΄ Χουσεΐνογλου), Καραγκιόζης Γ. ,Μουμίνογλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.