Υπο την παρουσια του Βαγγελη Γραμμενου η κοπη πιτας της ΕΠΣ Θρακης!

Ευχάριστο το κλίμα σε μια όμορφη εκδήλωση (+Video & Gallery)

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chris and Eve η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Θράκης για την κοπή της πίτας. Επίτιμος καλεσμένος στην όμορφη εκδήλωση που έγινε ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλης Γραμμένος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ροδόπης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Αστέριος Αντωνίου, σύσσωμη φυσικά η διοίκηση της ΕΠΣ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδης, καθώς επίσης μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης, ο βουλευτής κ. Ιλχάν Αχμέτ, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Ελευθεριάδου, ο κ. Ταπατζάς εκ μέρους του δήμου Κομοτηνής.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την παρουσία του στην εκδήλωση και μίλησε με ικανοποίηση για το έργο που ολοκληρώθηκε στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης κάνοντας λόγο για έργο που έδωσε πνοή στον τόπο.

Στη συνέχεια μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ που δήλωσε αισιόδοξος ότι θα λυθούν με την πάροδο του χρόνου οι παθογένειες των προηγούμενων ετών και κάλεσε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν αληθινά το άθλημα να είναι συσπειρωμένοι γιατί μόνο έτσι μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έπειτα ο μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων έκοψε την πίτα της Ένωσης ευχόμενος στη διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στους στόχους που έχει θέσει.
Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη παιδαγωγική αξία του αθλητισμού τονίζοντας πως μέσα από το ποδόσφαιρο οι νέοι θα πρέπει να αποκτούν το κατάλληλο ήθος.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με βραβεύσεις στους μαθητές που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ έγινε και κλήρωση για δωρεάν διαιτησίες με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Ένωση Ασωμάτων να είναι οι τυχεροί.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο Chris and Εve που πραγματοποίησε μια λαμπρή εκδήλωση από την οποία όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση
 

Δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ κ.Βαγγέλη Γραμμένου

Δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνου Γαβριηλίδη

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κάντε κλικ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.