Υπο κατασκευη το Ολυμπιακο Σκοπευτηριο Κομοτηνης

Ένα όνειρο του Σκοπευτικού Συλλόγου Κομοτηνής «Ωρίων» γίνεται πραγματικότητα

Για την πορεία των έργων κατασκευής το Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κομοτηνής ενημέρωσε δια των social media ο πρόεδρος του ΔΣ του Σκοπευτικού Συλλόγου Κομοτηνής «Ωρίων» κ.Παναγιώτης Αντωνιάδης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «τα όνειρα κάποιων έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα» αναφερόμενος στην δημιουργία του νέου Σκοπευτηρίου σε νέα έκταση με άνεση χώρου και πολλά πλεονεκτήματα που θα συνδράμουν στην καλλιέργεια του αθλήματος της σκοποβολής.

Τα έργα προχωρούν με την ισοπέδωση του χώρου και την χάραξη των γηπέδων skeet και compak sporting  3 σε αριθμό και την προετοιμασία του χώρου που θα γίνει η τοποθέτηση του οικίσκου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου με θέσεις στάθμευσης κτλ. Προσθέτει ο ίδιος μην ξεχνώντας να απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όσους έχουν συμβάλλει στην υλοποίηση του σχεδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ωρίων Κομοτηνής.

 Ένας μικρος και ακριτικός σύλλογος που έχει στις τάξεις του <μεγάλους > ανθρώπους που παρέλαβαν τα όνειρα κάποιων,  τα έκαναν ιδέες και πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που έχει αρχίσει να παίρνει μορφή με τη κατασκευή του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κομοτηνής σε μια νεα έκταση με άνεση  χώρου και πολλά πλεονεκτήματα τα οποία θα συνδράμουν στην καλλιέργεια του αθλήματος της σκοποβολής και την ανάπτυξη αυτής. Τα έργα προχωρούν με την ισοπέδωση του χώρου και την χάραξη των γηπέδων skeet και compak sporting  3 σε αριθμό και την προετοιμασία του χώρου που θα γίνει η τοποθέτηση του οικίσκου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου με θέσεις στάθμευσης κτλ.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος για την αμέριστη στήριξη της σε διαδικαστικά και τεχνικά θέματα όπως η χάραξη των γηπέδων , η χωροθέτηση όλης της εγκατάστασης κτλ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, φίλους και συνεργάτες που μας στηρίζουν στην πραγματοποίηση αυτού του έργου που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.