«Ξυπνησαν» αναμνησεις στο φιλικο του Πρωταγορα

Οι απόφοιτοι της Νομικής του ΔΠΘ έπαιξαν ποδόσφαιρο και απόλαυσαν τις στιγμές

Κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία καθώς προτεραιότητα έχει η θέληση, η ψυχαγωγία και η επανασύνδεση. Μία από αυτές τις στιγμές σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού όπου οι απόφοιτοι της Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ξανάσμιξαν στην Κομοτηνή, όχι για να σπουδάσουν αλλά για να παίξουν ποδόσφαιρο στο πλαίσιο του 36ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Σε ένα διαφορετικό αγώνα, όπου δεν υπήρχε νικητής και ηττημένος, σε έντονο συγκινησιακό φορτίο, με «όπλο» την θέληση και την αγάπη για τον αθλητισμό και τη ζωή, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν για τη νίκη ενώ η εξέδρα με ευφάνταστα συνθήματα έδωσαν άλλη νότα στην αναμέτρηση με πρωτοστάτησα την πρόεδρο του «Πρωταγόρα» κ. Έλπη Μπλεκάτση.  

Το «παρών» στην φιλική αναμέτρηση έδωσε και ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για τη νίκη. Στον αγώνα ήταν και ο κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, απόφοιτος Νομικής του ΔΠΘ, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας ο οποίος έκανε την μετάδοση του αγώνα.

Νικητής; Το ποδόσφαιρο φυσικά… Και όπως λέει και το γνωστό άσμα του Διονύση Σαββόπουλου «να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.