Ξεκινουν την προετοιμασια τους τα τμηματα του Αιαντα Κομοτηνης

Σήμερα η επίσημη πρώτη στο κλειστό του 4ου Γυμνασίου

Σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις για τις ακαδημίες του Αίαντα Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου, όπου καλούνται αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 5 ετών έως 17 ετών να συμμετάσχουν στις προπονήσεις.
 
Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στις ακαδημίες τμήμα ψυχοκινητικής αγωγής – παιδαγωγικά παιχνίδια με σκοπό τη σταδιακή εισαγωγή μικρών παιδιών προνηπιακής – νηπιακής και 1ης δημοτικού στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης προπονήτρια του συγκεκριμένου τμήματος η εξειδικευμένη στον τομέα αυτόν Στογιαννάρη Χρύσα. Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών θα ειδοποιηθούν για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από τους προπονητές τους ενώ οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής και ώρες 15.00 – 22.00.
 
Αναφορικά με τα αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα Κομοτηνής, οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη για το ανδρικό τμήμα με προπονητή τον Θόδωρο Πίτατζη, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανδρών μετά την πετυχημένη πορεία στην Α2 ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανδρών όπου στέφθηκε πρωταθλητής περιόδου 2014-15. Οι μεταγραφικές ενισχύσεις της ομάδας αλλά και το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό με μεταγραφικές ενισχύσεις θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση.
 
Στο παιδικό και εφηβικό τμήμα με προπονητή τον Δημήτρη Οικονομίδη οι έφηβοι (γεννημένοι 1998-99) θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ενώ στις κορασίδες και στο γυναικείο τμήμα με προπονητή τον Ανέστη Σαββάκη, το γυναικείο τμήμα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Α Γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
 
Info
Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προπονητή του εκάστοτε τμήματος:
• Δημήτρης Οικονομίδης 6945149432
• Θόδωρος Πίτατζης 6976220950
• Ανέστης Σαββάκης 6973661798
• Απόστολος Χασάπης 6973476452
• Για την ψυχοκινητική αγωγή, Χρύσα Στογιαννάρη 6979989838

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.