Ξεκινησε προετοιμασια ο Πανθρακικος

Στόχος η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες

Η σεζόν 2021/22 ξεκίνησε για τον Πανθρακικό το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Θράκης. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία η άνοδος μέσα από τα μπαράζ.

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Πανθρακικός να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες ωστόσο αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, αποτελεσματικότητα στους αγώνες και συγκέντρωση. Επιπλέον, αν καταφέρει ο Πανθρακικός και πάρει την 1η θέση στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης εκεί θα χρειαστεί και ο κόσμος, ο οποίος ήταν το δυνατό σημείο της ομάδας στην ανοδική πορεία.

Γιώργος Μπακιρτζίδης και Κώστας Ταπατζάς ανέλαβαν το πρώτο κομμάτι της πρώτης προπόνησης του Πανθρακικού

Το πρώτο μέρος της πρώτης προπόνησης ανέλαβαν ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κώστας Ταπατζάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μπακιρτζίδης για να πάρει στη συνέχεια την σκυτάλη ο Νίκος Μπαχαρίδης.

Όλοι γνωρίζουν πως η αποστολή δεν είναι εύκολη και δεν έχουν όρεξη για πολλά λόγια. Προτιμούν αντί για αυτά να μιλούν οι επιδόσεις στο γήπεδο και οι νίκες και φυσικά το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.