Ξεκινησε ο προγραμματισμος για μεταγραφικη ενισχυση στον Πανθρακικο

Στόχος η διατήρηση του κορμού που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανθρακικού έχει ξεκινήσει και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για την κατηγορία.

Όλοι στην ομάδα της Κομοτηνής γνωρίζουν καλά πως το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Θράκης δεν ταιριάζει με το πρεστίζ και τη δυναμική του συλλόγου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρότι δεν υπήρχε δράση φέτος, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο για τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτόν ο Νίκος Μπαχαρίδης μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυνατού ρόστερ με δεδομένο πως θα ανανεώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την σεζόν στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ήδη υπάρχουν 3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Νίκου Μπαχαρίδη και σύντομα θα ξεκινήσουν συζητήσεις ώστε να αποσπάσουν την θετική τους απάντηση και να αγωνιστούν με την φανέλα του Πανθρακικού την ερχόμενη σεζόν.

«Στοίχημα» του Νίκου Μπαχαρίδη και των συνεργατών του είναι η δημιουργία ενός κορμού από ντόπιους ποδοσφαιριστές που να γνωρίζουν και να αγαπάνε την ομάδα του Πανθρακικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα σεζόν ο πρωταθλητής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης θα δώσει ένα επιπλέον μίνι πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές των γειτονικών νομών. Για τον λόγο αυτόν, ο Πανθρακικός αλλά και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές του πρέπει να διαμορφώσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ ώστε να καταφέρουν τόσο να αναδειχθούν πρωταθλητές Α΄ ΕΠΣ Θράκης όσο και νικητές του επόμενου ομίλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.